• www.stichting-groenehart.eu :
  • Een goed begin, Bij het begin!

Mister Valentine... Rose Red or Horor Sint!!! 

 

Mocht je nog een Ki-mono nodig hebben,

Bij een erotisch online warenhuis kun je wel,

Je hart ophalen.

 

Veel liefs, 

Mijn Kinderen

(Sara, Michelle, Rebecca van Woudenberg 16 to Be

En Noah Samuel Sebastián van Woudenberg 12 met inspraak)

 

Wat ging je Mij verplichten?

 

Een Pop-Quiz te accepteren, 

Die afkomstig is van Jou...🖤

 

3X IS SCHEEPSRECHT EIKEL

Ik heb een briefje nu, hoe bedoel je zo een krinkel eitje wahahahaha!!!

26-03-2022

Met dank aan de oplettende medewerkers van Veronica! 

Veel liefs, 

Patricia de Mik

 

reden: geen uitleg

01-04-2022

 

Reden:

Wat heeft Patricia de Mik voor reden om niet voor een man als Johnny de Mol te vallen?

Wat is de reden dat Chantal Janzen, Sanne Hanzen en Kim Lian van der Meij geen programma's meer mogen presenteren binnen Talpa Network.

Wat is de reden dat Ik zo fel ageer tegen Wilfred Genee!

 

En wie is de Lul !!!!!!

 

Allereerste de Reden dat ik niet voor en man als Johnny kan vallen.

Elke vrouw zou de hand aanvaarden van hem, aanttrekkelijk, inteligent en ook nog eens heel erg rijk toch....!

Maar Jah....Johnny is 14 maanden jonger en lag als baby ventje al op mijn schoot.

Wij zijn door zijn opa Willy Verbruggen erkend als Achterkleinkinderen.

 

Nu mijn grootvader had geen vader omdat Piet van deventer overleden is toen Christian Johannes 1 jaar en 5 maanden oud was. Aangezien Mijn grootvader en Willy Verbrugge beste vrienden waren heeft Willy besloten de grootvader van Christian zijn Kinderen te zijn en hij heeft altijd tot aan zijn overlijden in 1985 zijn belofte gehouden.

Om die reden stonden Willy, zijn vrouw en hun kinderen Ja Willeke en haar zus in Brabant op camping de Reebok. Mooie tijden waren dat toen kasper nog leefde!

Toen Opa zoals ik Willy noemde overleed heeft Andre Hazes het stokje met veel liefde en respect overgenomen en ik moet zeggen een betere vervanger is er niet geweest.

Andre is vanaf klein een groot fan geweest van Willy en er is ook een hele mooie foto waarbij beiden een zwart T-shirt dragen en Andre (papa) draagt ook nog een zilverkleurig horloge.

 

Toen ik de wens uitte om Hazes te willen heetten op mijn 20ste jaar vond Andre dit een Goed idee.

Ik moest van Laeyendecker terug naar de Mik en heb dit ook gedaan. 

Toen ik dit mijn moeder vertelde werd ze woest!!! want volgens haar was er geen betere vader dan Albertus Theodorus Johannes Laeyendecker 06-10-1939 tot 29-01-2016 helaas ook overleden. Natuurlijk heeft hij de rol van Stiefvader naar behoren uitgevoerd voor Raymond die door mijn Biologische vader en de zijne niet erkend werd als mens. Ik niet als dochter en Raymond mocht er helemaal niet zijn.

Dus dat hij Raymond adopteerde toen hij 7 jaar was is logisch. Maar waarom die 2 andere stelen?

 

Als je van naam veranderd kun je dat toch doen na je 18de verjaardag?

 

Dus toen ik 20 was ben ik terug gegaan naar de Mik om uiteindelijk Hazes te kunnen heten.

 

Om die reden is Mijn kop tegen een stoel mogen landen en liep ik Geheugenverlies op. Waardoor ik de belofte om Woezel en Pip weg te halen niet kon nakomen want door het geheugenverlies wist ik niet meer dat Andre mijn vader was, laat staan dat Ik wist van Guus en Johnny.

 

Wilfred heeft mij leren kennen toen ik net Geheugenverlies had en volgde ma als kreeft natuurlijk, dat is natuurlijk gedrag. Papa is ook kreeft, Linda is Kreeft en mijn Oma was ook kreeft. Wat een heerlijke mensen zijn dat hahaha kan heel goed overweg met mensen omdat Ik opgevoed ben door mijn opa's en oma en papa.

 

Mijn moeder is vanwege het feit dat ik een weegschaal meisje ben altijd van mening geweest dat ik geen kinderen kan krijgen omdat ik constant last had van woede uitbarstingen wahahaha wat een dom wicht was zij. Omdat ze Jaloers was op haar eigen dochter die gewoon veel liever en leuker was dan zijzelf, heeft ze dus mijn Vader ook maar om het leven laten brengen. Opa, Albert, Oma en ook Peter mijn ex-echtgenoot.

 

Tja want ik werd beschuldigd van Kindermoord....!!!! Toen ik 9 jaar oud was.

 

Dat kindje Carmen Rosita, had een dove moeder en zij kon haar meisje dus niet horen huilen.

Ik heb mijn vingerafdrukken laten afnemen om te kijken of er iets in de buurt van dat kindje gevonden is.

Dit was toen al niet het geval...ik mocht om die reden mijn jeugd EHBO A+B halen.

De basis reden daarvoor was echter iets heel anders.

 

Toen ik geboren werd, werd bij de hielprik bekend dat ik koemelk allergie heb met de beperking dat ik daardoor gluten afkomstig uit granen niet goed kan verteren en ziek word van lactose. Boos van wei wat melkvet is.

 

Doordat ik naar een lom school werd gestuurd volgens mijn moeder voor mijn gedragsbeperking/ Antisociale persoonlijkheidsstoornis in plaats van  Koemelk allergie zijn  ze gaan kijken naar welke stoffen ik wel en niet kan hebben. Ik heb het geërfd van Mijn grootmoeder die ook voedsel allergisch was.

L.O.M. staat voor Leer en/of Opvoeding Moeilijkheden.

 

Omdat men daar niet op de hoogte waren van de manier hoe weegschaal meisjes ovuleren en menstrueren en Privé nogal een probleem was thuis. Heeft mijn moeder bepaald dat ik geen kinderen kan krijgen  .en ontkend heeft dat ik menstrueer, wat automatisch ook inhoud dat ik natuurlijk geen maandverband of tampons kreeg toen ik op 11 jarige leeftijd volwaardig vrouw werd. ik heb tot ik op mijn 14de besloot van huis weg te lopen moeten bedelen voor hygiënische producten als maandverband bij mijn oma en tantes.

 

Omdat je een mannelijke kreeft niet op de hoogte kunt brengen van de manier waarop een weegschaal meisje ovuleerd en menstrueert, denkt Wilfred nog steeds dat ik geen kinderen kan krijgen en is hij het dus eens met mijn moeder.

 

Nou wat heerlijk Wilfred dat je eigenlijk net zo dom bent als Carolina van Deventer 29-11-1954 tot 03-09-2019, omdat Antonia van Deventer 10-07-1952 nog in leven is en in huizen woont met Marisa Garau 25-05-1978 tegenwoordig getrouwd met Pascal Zieltjens.

 

Allereerst trouw ik niet en ten tweede ga ik geen relaties aan met mensen die andere mensen de kanker wensen of proberen te vermoorden door gebruik te maken van het feit dat ik computers heel leuk vind om mee te werken. Omdat je dus bij Veronica werkte heb je tot 3x toe mijn relatie gepenetreerd.

 

Wat dus eigenlijk inhoud dat jij Wilfred Genee Jaloers bent op elke man die ook maar in mijn buurt probeert te komen. Kijk Wilfred ik heb respect voor raamdames en ook voor andere vormen van prostitutie maar, ik heb geen respect voor mannen die daar gebruik van maken. Ja je leest het goed....Wilfred Genee gaat naar de Hoeren en eerlijk gezegd ben ik van mening dat een vrouw die gedaan is door Wilfred zielig is.

 

Hoe bedoel je een valentijnskaart...pffff!!!!!

 

Ja dat is de reden dat ik nog niet bekend heb gemaakt met en/of ik een lief heb en kun je niet bepalen of ik een valentijnskaart heb gekregen.

 

Ik heb expres mijn haar geverfd op 14 februari en ik ben expres bij VI en HLF8 in de studio geweest om aan te geven dat ik op de hoogte ben van de regels tot Daten volgens mijn eigen geloof.

 

Ach wat ben je ook zielig.....triest gevalletje waterschade!!!

 

Chantal Janzen heeft Anouk de Mol mijn tante op aanraden van mijn moeder en karl van der Zeeuw laten bevruchten in 2019 in de maand Maart wat inhoud dat het mannetje dat ze droeg geboren werd op 23 december en eigenlijk uitgerekend op 25 december. Wow dan moet je toch wel heel jaloers zijn Chantal. Of was je niet zo blij dat Johnny met Anouk getrouwd is een jaar eerder? Lekkere vriendin ben jij, dat je je vriendinnetje Letterlijk DE KANKER wenst! Ik geloof niet dat jij ooit nog een baan krijgt bij Talpa Network.

De laatste keer dat ik Johnny sprak door de telefoon Heb ik hem een paar rubber handschoenen gegeven voor je nieuwe baan: Schoonmaak-ster en jij gaat lekker doen wat je anouk toewenst... pannenkoeken bakken 120 maanden ingaande 01-01-2023 veel plezier met de rest van je leven en blijf uit de buurt van Johnny junior..

 

Sanne Hanzen dacht je dat ik jaloers was en van wie heb jij vernomen dat ik Dood moest.... Ik herhaal jouw woorden: Dat is degene die dood moet!!! Was de carrière die je had niet leuk genoeg en vond je het niet leuk om te zingen? wat is je motivatie? Ik vraag me echt af he...als je toch zo dicht in de buurt van Mijn broertje mag komen he, ja Johnny wat is dan je reden om hem zo te verraden? want iemand verraden die zo netjes opgevoed is als hij en dezelfde normen en waarden heeft als ik....hoe kom je op het idee?

Nou ook jij krijgt exit carrière en ook jij mag heerlijk 120 maanden pannenkoeken bakken ingaande 01-01-2023.

 

Kim Lian van der Meij waarom denk jij dat je hetzelfde mag dan ik? Ik vraag eerst toestemming om Johnny belachelijk te mogen maken en ik heb ook nog iemand gered tijdens het eerste deel van de corona pandemie. ja een kolf=hok zoals jij het noemt....een plek waar je kunt kolven nadat je bevalling hebt gegeven aan een baby zodat je privé en beschut zit en niet ongepast bejegend word door mannen en vrouwen zoals jij. Tijdens de eerste corona pandemie waren zwangere vrouwen extra kwetsbaar vanwege losraken van de vrucht waardoor overlijden niet te voorkomen is.

Ik weet eigenlijk niet wat je daar deed bij tyftm: was je Johnny voor schut aan het zetten of jezelf?

Dat je hem van een heel jonge zanger aftrok...bedoel je dat ik uit de buurt moet blijven van mijn Familie? of bedoel je dat ik een pedofiel ben...dat Johnny een pedofiel is?

Ik ben van mening dat als je je zo hoog-ongepast gedraagt ook geen baan nodig hebt bij Talpa Network.

ga jij maar heerlijk 120 maanden met rubber handschoenen Schoonmaak-ster dienen tijdens haar werk want als je nou denkt hiermee weg te komen he dan ben je echt niet goed bij je hoofd.

 

Wie de LUL is alle bovenstaande mensen behalve Johnny en Anouk en natuurlijk ik niet want tja...Wilfred?

Humberto Tan was nog te soft, hierbij veel plezier met je vrouw en 2 kinderen...!

 

Op 18 april maak ik bekend of en met wie ik iets heb, die wel normaal kan nadenken!!!

Onder dit verhaal!!!!