• www.stichting-groenehart.eu :
  • Een goed begin, Bij het begin!

Yvonne Coldeweijer en Angela de Jong

 

Duidelijk!!!!!

 

Nu ben ik toch heel duidelijk geweest in eerdere verhalen over respect, normen en waarden...maar sommige mensen denken nog steeds dat ze zomaar van alles mogen zeggen over mijn broertje en zusje.

En als het tussen Rachel en haar vriend goed blijft gaan ook haar vriend.

 

Rachel daar heb je alleen maar respect voor te hebben. Zij is nu bijna 20 jaar de weduwe van mijn vader en nu pas heeft ze besloten om een nieuwe relatie aan te gaan met een man die zij aantrekkelijk vind. Houd je mond echt want respect daar heb je echt geen kaas van gegeten Yvonne Coldeweijer.

 

Kijk Kotsen dat kan alleen Angela de Jong 5 dagen per week en bij goed weer ook in het weekend.

 

Mijn broertje heeft net als zijn moeder jarenlang verdriet heeft gehad om mijn vader( altijd schat),

Verdriet om het overlijden van Peter. R. de Vries de misdaadverslaggever, schrijver, advocaat en zeer geliefde vader en echtgenoot. Peter was niet alleen maar vader? Peter was ook oom van Roxeanne en Andre, Andre en Roxeanne brachten veel tijd door met Royce en Kelly tijdens hun jeugd.

 

Wat was Peter en zijn vrouw een vluchthaven na het overlijden van hun lieve vader.

 

Ik moet wel uitleggen dat ik hun grote zus ben en ik ben niet zo geduldig, lief en respectvol tegen mensen die mijn familie beledigen.

 

Mocht je nog wat te zeggen hebben? Yvonne dan zal ik elke keer dat je vanaf nu wat zegt: dat niet respectvol is een screenshot plaatsen van een belediging en bij 3 verdwijn je uit de media.

 

Parasiteren op het verdriet van mensen is nu over.

 

Mocht je nog wat willen huilen, janken, je zin doordrijven en jengelen dan kun je vast wel terecht in de show van Wilfred en Mr. Derksen waar elke dag alleen maar gejengeld word over zeikerds en doelpunten gemaakt door de tegenpartij.

 

Ik wens Yvonne en Angela veel plezier bij hun dagelijkse overgeef en wansmaak acties!!!

 

Met veel liefde en respect voor Andre, Rachel en Roxeanne. en natuurlijk voor de familie De Vries,

 

Liefs,

Patricia de Mik